Rene linjer, rike farger, denne høsten bringer oss til et høyere nivå

 
Black Design er et merke du kan stole på for å bringe de fineste bordtekstilene til Norge.

 

Årets høstkolleksjon er i orden, og er et behagelig utvalg av farger i vår bestselgende tekstilserie Emma.

 

Rododendron er en jordnær rosa nyanse med beroligende naturlige undertoner.

 

Ny Blå er en rik, men dristig moderne blå tone som passer til et moderne hjem.

 

Oransje bringer høstfarger innendørs med en mild kos.

 

Grønn er en nydelig mosetone rett fra naturen.

 

Rød til jul, en perfekt balanse mellom mørke og lyse røde toner for å få frem din dekor.

 

Ny Oker er en ny vri på en bestselger, med gylne og luksuriøse undertoner og rolig nyanse.

 

Bestill nå for forsendelse i september.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BALDER

 

Vår bestselgende servise er tilbake!


Balder servise kommer tilbake til lageret i OKER og NYE SVART. Servisen er behagelig å bruke, og utsolgt raskt forrige sesong. Bestill nå for å sikre levering.

 

NB! Pga Corona er det så lang kø på fabrikken at vi ikke får inn Balder før i januar 2021. 

 

ARES

 

Det nye bestikket av Bugatti laget av designer og stylist Alessandro Parascandolo for Bugatti er en vinnende blanding av raffinement og design for eksklusive og fulle av personlighetstabeller. Stilig, med en original design, for de mest sofistikerte behovene, de gir bordet med stil og unikhet. De skiller seg ut for sine uvanlige former og kombinasjoner.

 

Ares bestikk skiller seg ut, raffinert og elegant, preget av en slank og langstrakt form og en tidløs design som gir stil til bordet, de er laget av smidd 18/10 rustfritt stål, 6 mm tykk, med satin finish og harpiks håndtak. Ideell for et viktig og moderne bord, de er tilgjengelige i stål og 24-karat gullbelagte versjoner med svart eller hvitt håndtak.

 

   

 

DEVORE

 

I 90 år har Bugatti's design blitt preget av den unike stilen der høyteknologi blander seg med italiensk smak for former og detaljer; forbindelser i kulturen og håndverks tradisjon lever sammen med åpne øyne for den moderne verden og dets verdier; erfaringsdeling til miljømessig bærekraft. På grunn av bidrag fra et stort team av tegnere og designere, produserer Bugatti små og store skatter for hjemmet som tolker skiftende ønsker og beriker livets vaner og miljøer.

 

Bestikk i rustfritt stål med Devorè design. Casa Bugattis unike design er muliggjort av spesiell teknologi, noe som sikrer at bestikket virkelig skiller seg ut. Bestikkene er laget i Italia

 

  

 

B BOTTLES

 
Vann: helse og skjønnhet eliksirer på fingertuppene med den nye "Bugatti B BOTTLES"

 

 

Vann er en primær vare for et bærekraftig og sunt liv og utgjør 65% av menneskekroppen. Det er derfor viktig for fysisk velvære og for en god og stadig fornyet energi vitalitet: drikk regelmessig i løpet av hele dagen, spesielt hvis du trener sport, for å opprettholde en konstant hydrering.

 

Du bør alltid ha en vannforsyning med deg.

 

Vann er også en alternativ og fornybar energikilde for produksjonsprosesser. Bugatti-gruppen, som alltid har plassert Økologi, bærekraft og velvære i sentrum, dekker en stor del av energibehovet takket være konsernets vannkraftverk og har som mål at 2025 skal dekke 75 % av energibehovet fra fornybare kilder.


Vann og mennesker er verdiene som Bugatti B Bottles er født fra; en ny serie med re-sirkulerte og plastfrie flasker med eksklusiv design av Clemente Bugatti.

Serien inkluderer et komplett tilbud av dobbeltveggede vakuum termoflasker og enkeltveggede flasker, samt tilbehør som infusjonssett og sportslokk.

  

 

For enhver flaske er formen ergonomisk for å gjøre den enkel å gripe

 
Materialene er av høyeste kvalitet og sikker: flasker er laget av 18/10 rustfritt stål, BPA og ftalater gratis; under utformingen ble det lagt særlig vekt på at det ikke var noen plastdeler i kontakt med vann.

Lokket i rustfritt stål er dobbeltvegget for bedre termisk isolasjon. Den brede munnen tillater bruk av isbiter og forenkler samtidig rengjøring.

De dobbeltveggede termoflaskene TWIN Bottles, lar deg holde drikke varm i opptil 12 timer, kald i opptil 24 timer og for å holde isen i opptil 36 timer. Den er tilgjengelig i størrelsene 500 ml og 350 ml.

LIGHT serien er tilgjengelig i størrelsene 530 ml og 350 ml er enkelvegget. Kompakt og lett, er den ideelle løsningen å alltid bære med deg, selv i vesken.

Varianter av farger, grafikk og utførelser gjør disse flaskene ikke bare uunnværlige allierte for velvære, men også ett stilig tilbehør designet for folk med en moderne, kosmopolitisk stil og åpenhet for verden, kvinner, men også menn og unge mennesker som er opptatt av detaljer.

 

Tilbehør inkluderer:

 

- Infusjonssett for å tilberede og smake te, infusjoner og smaksatt vann hvor og når du vil. Enkel og sikker å fjerne (skru lett) den er laget av 18/10 rustfritt stål, uten plastdeler i kontakt med vann.


- Sportslokket kan enkelt åpnes og lukkes; Hygienisk og med hermetisk lukking er det perfekt for de som vil ha flasken med seg under trening. Utstyrt med silisiumring for å lette grepet og tilbehøret til vesker og ryggsekker (ringen selges også alene, som tilbehør).


Alt dette tilbehøret er kompatibelt med alle modeller og alle størrelser på B Bottles TWIN og LIGHT.

EISCH GLASS MED SENSISPLUS FUNKSJON


når glasset forteller oss om vinenMed SENSISPLUS glass presenterer EISCH en utvikling innen smaksopplevelse som har overbevist gourmeter og vinkjennere over hele verden som har gjort en smakssammenligning med vinglassene.

SENSISPLUS er nøkkelen til enhver vin. Med SENSISPLUS viser vinen til sin fulle kompleksitet og sitt fulle potensiale etter å ha blitt helt i glasset på kun 3 minutter. For best å kunne glede seg over de mest populære vinene, anbefaler vi ett Burgund, ett Bordeaux, ett rødvin og ett hvitvinsglass.

 

SENSISPLUS hjelper til med å glede, smake og forstå viner uten at du trenger å være en ekspert.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.