Duftpapir, booklet - Arménie Armensk Duftpapir 36 strips, røkelse Duftpapir, booklet - Arménie Armensk Duftpapir 36 strips, røkelse Duftpapir, booklet - Arménie Armensk Duftpapir 36 strips, røkelse Duftpapir, booklet - Arménie Armensk Duftpapir 36 strips, røkelse Duftpapir, booklet - Arménie Armensk Duftpapir 36 strips, røkelse

Duftpapir, booklet - Arménie

Armensk Duftpapir 36 strips, røkelse

Varenr:  PAP-11
BeskrivelseDELER / TILBEHØRPRODUSENT
Beskrivelse

Røkelse Papier d´Arménie - Maison Francis Kurkdjian


Papier d´Arménie - Arménie røkelsespapir produseres på samme måte som "La Rose" og "Triple Traditionnel" Arménie er i stor grad laget manuelt, og den 6-måneders prosessen som trengs for at et hefte Arménie skal fullføres, ligner veldig på hva produksjonen så ut da Papier d'Arménie begynte sine dager i 1885.

Det som skiller de tre heftene er selvfølgelig duften. Imidlertid er alle bygget på samme base, nemlig Bensoin. Etter at benzoinet er oppløst i alkohol i to måneder, tilsettes de forskjellige duftene.

I tillegg til benzoin er Arménie duftende av myrra.

Duften har en berusende krydder, men er samtidig varm, søt og har en pulveraktig tone. Myrra er kamferlignende og litt medisinsk. Alt dette sammen, vaniljetonene, den seige varme benzoinen og den orientalske myrra, danner en veldig aromatisk og behagelig romduft. Duften føles seremoniell og puster historie. Arménie er oppdatert og omarbeidet av den meget anerkjente parfymeren Francis Kurkdjian. Prøv gjerne hvilken duft av de tre du liker best!

I tillegg til sin funksjon som romduft, er Arménie også en utmerket luktfjerner og luftrenser. Fjerner effektivt uønsket lukt etter kjæledyret ditt, tobakkens lukt eller mat. Du kan også bruke Arménie akkurat som den er uten å tenne ild på den. Bruk en stripe Arménie som et bokmerke, legg den i syboksen eller i bilen! Kanskje du vet om en annet sted?

Et annet godt tips er å legge Arménie i skoene dine, det fungerer faktisk!

Bruksanvisning


Riv en stripe forsiktig av og brett den inn i en trekkspillformasjon, eller finn opp din egen fold hvis du vil. Eksperimenter gjerne! Tenne stripen og blåse forsiktig ut flammen, papiret skal brenne sakte. Legg deretter papiret på en varmebestandig overflate. Papiret er med fordel plassert på en vertikal kant. Så er det bare å nyte den sublime duften. En ren og frisk atmosfære som sprer seg. Hvis du fyrer i et mindre rom, kan du åpne vinduet en stund ellers kan det bli litt skarpt. Selvfølgelig bestemmer du selv. Du kan også legge et par striper som de er i et skap eller i kjelleren. Prøv deg frem! Omtrentlig forbrenningstid er ca. 2-3 minutter per stripe. 36 strimler per hefte.

Kjøp et hefte i dag, eller kjøp to og gi bort ett!

DELER / TILBEHØR
PRODUSENT
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.