Eisch katalogen
2021
/2022

 

 

 


Alle varer som er bestilt fra Eisch til Norge må bestilles via Vevle Interiør enten gjennom nettbutikken eller på et eget bestillings skjema. Varene sendes direkte fra våres norsk lageret i Skogn, eller fabrikken i Tyskland. Kontakt oss direkte for ordreinformasjon.

 

Mob: +47 92 40 29 60

E-mail: andre.vevle @blackdesign.no

 

 

 

eisch glass katalogen

GOURMET GLASS MED SENSISPLUS FUNKSJON


når glasset forteller oss om vinenMed SENSISPLUS glass presenterer EISCH en utvikling innen smaksopplevelse som har overbevist gourmeter og vinkjennere over hele verden som har gjort en smakssammenligning med vinglassene.

SENSISPLUS er nøkkelen til enhver vin. Med SENSISPLUS viser vinen til sin fulle kompleksitet og sitt fulle potensiale etter å ha blitt helt i glasset på kun 3 minutter. For best å kunne glede seg over de mest populære vinene, anbefaler vi ett Burgund, ett Bordeaux, ett rødvin og ett hvitvinsglass.

SENSISPLUS hjelper til med å glede, smake og forstå viner uten at du trenger å være en ekspert.

WINE IS FAR MORE THAN JUST A DRINK. Wine tells stories, conveys emotions and transports us with every sip into the world of the vintner, the terroir and the grapes which it unites.

Eberhard Eisch

Managing Director, Glashütte Eisch

 

 

Gourmet-glass seriene Superior, Sky og Unity er tilgjengelige med SENSISPLUS-effekten. Glassene i begge seriene er laget av høykvalitets krystallglass. Glitrende og blyfri. Det er ingen spesielle ting å ta hensyn til når du tar vare på SENSISPLUS glassvarer. De kan behandles som andre høykvalitets krystallglass; deres SENSISPLUS-kvaliteter blir beholdt som et permanent trekk. SENSISPLUS glass kan brukes i oppvaskmaskin.

 

Gourmet glassvarer uten SENSISPLUS

 

En god vin kan bare nytes til sitt fulle i et godt glass. Ett tynnvegget, fint blåst glass, hvis form er tilpasset den aktuelle drikken, vil forsterke gleden:

 

Jeunesse, Melissa, Vinezza

 

 

 

Whisky glass og utstyr

 

Whisky har et høyt alkoholinnhold som kan tar over smaker. Kjennere bruker noen dråper vann for å kutte whiskyen og åpne whiskyens naturlige aromaer og bringe skjulte smaker frem. Det er best å bruke kun kildevann eller stillestående mineralvann med lavt mineralinnhold.

 

Med EISCH WHISKYPIPETTE kan du fortynne din whisky dråpe for dråpe, og oppnå det optimale for din smak.

 

"No Drop" karafler og mugger


Lei av karafler og mugger som det renner vin eller vann på utsiden?

For mange viner er dekantering ikke bare nødvendig; det er også et herlig ritual. For å kunne forberede vinen i rette stil trenger du også en passende elegant karaffel med No Drop Effekt.


Eisch har også en rekke mugger med samme No Drop Effekt

Decanter, Edition 1, Decanter Accessories, Wine Funnel, CleaningPearls, Finesse

 

 

 

 

Design glass

 


"Glass for nuet" fungerer alltid som utgangspunkt for glassdesign. Å fange tidsånden i form og dekor er både en utfordring og en lidenskap.

Cosmo gull & hvit, Puro, Centro, Tonio, Stargate, Cono, Whisky Pipetter Glass sugerør

 

Ølglass


Øl finnes i dag i ett bredt spekter av forskjellige varianter. Et ølglass som er håndblåst og kanskje dekorert med et subtilt design, vil understreke kravet til ølelskerens kvalitet og individualitet.

 

 

 

 

Trend drikker


En perfekt drink til festen din, eller bare en gave til deg selv: stilige glass x2 for trendy drinker i fin gaveeske med oppskriftsforslag:

 

 

 

Kjøkken


Det sosiale livet i dag foregår stadig mer på kjøkkenet. Enten matlaging med venner eller bake med familie - kjøkkenet er hjertet i hele huset!

 

 

Eisch Jeunesse malt Whisky glass

"Best nosing glass for blended and single malt Whisky"

- Whisky Magazine -

 

BESTILLING

 

Bestill gjennom nettbutikken, eller tar kontakt for mer utvalg.

 

 

Mob: +47 92 40 29 60

E-mail: andre.vevle @blackdesign.no

- UNITY -
- SUPERIOR -
- SKY -
- KARAFELL -
- WHISKY -
- COSMO GOLD -
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.