4837 4837 4837

JAMM - Dørstopper, dobbel pk. Turkis

Verdens beste dørstopper!?

Varenr:  JAMMPB2
Farge
Turkis
Turkis
Rosa
Rosa
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
JAMM dørstopper
 
Av mange kåret til verdens beste dørstopper!
 
Noen ord fra oppfinneren:
 
Vi trengte en dørstopper som faktisk fungerte. Barnesikring er på toppen av listen i vårt hjem - som det er i alle hjem. En standard dørstopper eller fingervakt beskytter bare den ene siden av døren, vi ønsket en dørstopper som ville hindre fingerskade fra hengselsiden og håndtakssiden av en dør.
 
Vår sønn Oscar var to år gammel da han fikk fingrene i hengselsiden av vår kjøkkendør. Han er ikke alene. Over 28.000 britiske barn (og 750 000 amerikanske barn) besøker sykehus hvert år med skader på sine fingre fra dører og dørkarmer *.
 
Å beskytte fingrene fra hengselsiden av en dør er enda viktigere enn håndtaks siden på grunn av den enorme trykket som skapes der når en dør lukkes. Så etter ulykken vi søkte etter en dørstopper som kunne holde våre dører sikkert.
 
Og når vi ikke kunne finne en, utformet vi en.
 
Jamm dørstopper holder dørene stramme på begge sider samtidig - den beskytter mot livsvarige skader.
 
Det unike og patenterte designet fungerer på alle gulvflater, og på alle størrelser av hengslede dører. Den glir under enden av døren, og når den er satt på plass med en voksens kraft, holder den buede profilen døren fast.
 
Det er fem funky farger å velge mellom, og alle Jamm produkter leveres med enkle instruksjoner. De er enkle å bruke, og barnesikre. Gode ??nyheter for barn overalt.
 
Takk for at du leste alt om våre Jamm dørstoppere - vi håper du liker dem!
 
Marc og Coralie
 
Andre bruksområder:
 
• Denne dørstopper er flott for kjæledyr og kjæledyr eiere. Det er ekstremt vanskelig for ett kjæledyr å fjerne denne dørstopper, du slipper at den tygges på og må erstattes, og den vil stoppe kjæledyret i å bli fanget i et rom borte fra mat og vann.
 
• Når du maler eller arbeider på en dør, holder dørstopperen porten sikkert som et ekstra par hender, og er lett å rengjøre.
 
Når alt kommer til alt vil  denne prisbelønte dørstopperen gi en løsning som ingen andre dørstopper kan matche.
 
Designet og produsert i Storbritannia fra næringsmiddelsikre materialer, den er tilgjengelig i turkis, mørk blå, mørk grå, Cerise rosa og beige. Den er lagd for dørspalter på 2mm - 25mm.
 
Jamm dørstopper er den eneste dørstopper i verden som har passert den europeiske sikkerhetstesten (General Product Safety Regulation (2005)).
 
* Avdeling for handel og investering rapport (UK).
 
FAKTA: En dør som lukkes skaper 40 tonn press - 20 ganger mer enn en krokodille kjeve!
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.